27-3-2017, 01:03

Het Context Menu: alles is verbonden

In Plotter is – net als in elk ander kantoor – alles verbonden. Uit een mail komt een potential, uit een potential een order, een offerte, een factuur. Bent u ook klaar met alle tabs in de mail, met het eindeloos scannen van uw facturen om die éne onbetaalde van die éne klant te vinden. Goed nieuws: dit is verleden tijd. Plotter introduceert: het Context Menu.

Context menu: direct overzicht van ieder item

Efficiënt werken

Wanneer u een item opent in Plotter krijgt u in het context menu aan de rechterkant nu alle gerelateerde zaken te zien. Vanuit het Context Menu kunt u allerlei andere, gerelateerde dingen opstarten. Zo kunt u bijvoorbeeld een taak toevoegen aan een contact, of een factuur aan een order.

Als u een taak, of een idee, of een issue aan een willekeurig item kan toevoegen, bent u nooit meer dan één klik hiervan verwijderd. Als u de correspondentie terug wilt lezen over dat ene project kunt u, doorzoekbaar en al, alle berichten die aan dat project heeft gelinkt lezen.Vanuit één overkoepelend item navigeert u naar alle gelinkte items en bestanden.

Laat het even doordringen: dit is waar het ons als Plotter om is begonnen. Hiermee worden informatiebarrières geslecht. Dit maakt van Plotter niet alleen de meest uitgebreide kaartenbak ooit, maar geeft alle kaarten in alle bakken een onderling verband.

Waar zijn mijn tabbladen gebleven?

Tot deze wijziging vond u allerlei informatie die hoorde bij een item ook in tabbladen. Het Context Menu is hiervoor in de plaats gekomen. De tabbladen pasten vaak niet meer, en bovendien werken we toe naar een steeds meer mobiel-vriendelijke opzet, waar nog veel meer minder ruimte is voor tabbladen.

Helikopter

Het context menu wordt nu voor een gedeelte automatisch gevuld. Een verstuurde factuur wordt automatisch aan het betreffende contact getoond. Bij dat contact wordt meteen de status van de facturen binnengehaald, zodat u direct inzicht heeft in openstaande facturen als u met een contact spreekt. Zo krijgt u gaandeweg een steeds beter helicopter view van uw organisatie.

Dat gezegd hebbende: we zijn hier nog lang niet klaar mee. In de toekomst willen we zoveel mogelijk voorkomen dat u zelf de context tussen uw gegevens moet aanbrengen. We zullen steeds meer automatisch gaan linken, en we zullen intelligent link-suggesties gaan doen.

Laat u weten wat u hiervan vindt, en of u nog suggesties heeft? Wij horen het graag via support@getplotter.com!

 

 

Wilt u ook meer overzicht?
Meld u dan nu aan, en probeer Plotter een maand gratis!