1-3-2017, 02:03

Nieuw: Slimme Deelfacturen

Met het bevestigen van een offerte wordt automatisch een order aangemaakt. Vaak komt het voor dat u maar een deel van de producten wil factureren, of misschien een voorschotfactuur wil maken. Het is u vast al eens overkomen dat u dan dingen bent vergeten te factureren, of zelfs dubbel heeft gefactureerd. Plotter houdt in de gaten welke delen van een order zijn gefactureerd, en maakt deelbetalingen mogelijk.

Hoe werkt het?

Na het maken van een order wilt u deze (deels of geheel) factureren aan de klant. Met een druk op de knop krijgt u een overzicht te zien van de te factureren onderdelen van de order.

U vinkt de onderdelen waarvan u een factuur wil maken aan. Vervolgens kunt u ook per onderdeel aangeven hoe veel stuks, uren, rollen, meter, enzovoorts u precies wil factureren.

En dan?

Het mooie van deze nieuwe functie is dat het bijhoudt welke onderdelen al gefactureerd zijn en welke niet. De volgende keer dat u een deel van de order wil factureren staan alleen de nog niet gefactureerde onderdelen erbij. Zo zorgen wij ervoor dat u het overzicht houdt. En tot zover het te weinig, niet of dubbel factureren.

 

Genoeg gehad van ongestructureerd factureren?
Meld u dan nu aan, en probeer Plotter een maand gratis!