27-3-2017, 01:03

Verbeterd: het Adresboek

Het Adresboek is de vervanger van de modules Contacten en Contactpersonen. In het Adresboek worden deze twee samengevoegd.


Afdelingen toevoegen

Vaak hebben bedrijven een administratie- of personeelsafdeling, waar meerdere personen onder vallen – of waar de rol belangrijker is dan de naam van het contactpersoon. Vaak hebben dit soort afdelingen een algemeen e-mailadres (administratie@, webmaster@). Nu kunt u naast het creëren van nieuwe contacten ook afdelingen toevoegen. Deze zijn in het Adresboek herkenbaar aan het icoon van een gebouwtje in plaats van een profielfoto.


Functie meegeven

Wanneer u nu een nieuw contactpersoon aanmaakt, kunt u meteen een functie meegeven. Deze komt dan in het overzicht te staan. Dit veld is vrij in te vullen, want de ene directeur heet ‘general manager’, en de ander weer ‘CEO’ of gewoon ‘co-founder’.


En verder

Als bij een contactpersoon een e-mailadres is opgegeven, wordt in het overzicht een mail-icoon getoond. Als u in Plotter uw e-mail heeft ingesteld, kunt u hier op klikken om direct en e-mail aan deze contactpersoon te schrijven. Ook staan de social media icoontjes in het overzicht, die u meteen brengen naar de pagina’s van de contactpersoon, wanneer u deze heeft ingevoerd bij de betreffende contactpersoon.

 

Ook efficiënter werken?
Meld u dan nu aan, en probeer Plotter een maand gratis!