20-2-2014, 11:02

Verbeter de samenwerking binnen uw bedrijf

Een goede samenwerking in een bedrijf is noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Maar wat houdt goede samenwerking eigenlijk in? Wij vinden het belangrijk dat iedereen binnen een organisatie moet kunnen beschikken over de informatie die voor hen belangrijk is. Plotter maakt dat mogelijk door alle bedrijfsprocessen in één omgeving te integreren.

Voorbeelden van verbeterde samenwerking

  • Je komt een interessante site tegen. Je deelt deze site in je timeline, zodat al je collega’s onmiddelijk de site kunnen bekijken en van commentaar kunnen voorzien.
  • Bij de boekhouder komt een vraag binnen over een factuur. In plaats van een belletje kan de boekhouder de factuur delen met de account manager. De vraag, met een link naar de factuur, verschijnt direct in de timeline van de account manager, die dit vanaf dit punt kan oppakken en terugkoppelen aan de boekhouder.
  • Je werkt een dag thuis. Je logt in op Plotter, ziet waar iedereen mee bezig is, en iedereen ziet waar jij mee bezig bent. Je kunt facturen sturen, e-mail checken, afspraken maken. Dankzij Plotter kun je overal doorwerken en kun je overal profiteren van de kennis van je team.
  • Een klant belt, maar de account manager is niet aanwezig. Door het contact te openen in het adresboek en te voorzien van een notitie wordt de account manager automatisch op de hoogte gebracht. De account manager krijgt een bericht op de timeline en kan actie ondernemen als hij weer tijd heeft.

Tel uit je winst

  • Samenwerken gaat moeiteloos
  • Communicatielijnen kunnen niet korter
  • Informatie gaat niet meer verloren
  • Geen kennisbarrières meer door verschillende software-omgevingen

Alle hier genoemde mogelijkheden zijn beschikbaar binnen Plotter en kunnen zonder extra kosten gebruikt worden. Geen modules, geen meerprijs – we houden het simpel.

Lijkt het u wat? Meld u dan nu aan – de eerste maand is gratis.
Heeft u nog vragen? We beantwoorden ze graag via info@getplotter.com.