Tarieven

25

per maand
1 gebruiker + 1 accountant login
extra gebruikers: €15/maand

  • Boekhouding
  • Klantenbeheer
  • Projectmanagement
  • Urenregistratie
  • Facturatie
  • Alles volgen & delen met collega’s

Aanmelden

Probeer het. De eerste maand is altijd gratis.

Haal het maximale uit Plotter

Training boekhouding

Eén van onze Plotter experts geeft een training van een dagdeel. Na deze training kunnen uw administratieve medewerkers zonder problemen met de boekhouding van Plotter overweg.

Informeer naar de mogelijkheden

Training projectbeheer

Eén van onze Plotter experts komt uw team een dagdeel versterken. Na deze training kunnen al uw medewerkers zonder problemen met het taken-, klanten- en projectbeheer van Plotter overweg.

Informeer naar de mogelijkheden

Gratis migratieconsult

Graag denken wij met u mee over hoe u Plotter het beste in kunt zetten binnen uw bedrijf. Eén van onze Plotter experts komt bij u langs om u hier advies over te geven.

Informeer naar de mogelijkheden

Hoe snel kan ik met Plotter aan de slag?
Zodra u bij Plotter bent aangemeld, ontvangt u binnen enkele minuten een e-mail met uw inloggegevens. Nadat u bent ingelogd in Plotter kunt u direct aan de slag met het inrichten van uw Plotter-omgeving. Van het invullen van uw bedrijfsgegevens en het toevoegen van gebruikers(groepen), tot het aanmaken van een administratie of het toevoegen van uw contacten. Wij helpen u stap-voor-stap op weg naar een optimaal gebruik van Plotter.
Is er een maximaal aantal gebruikers voor Plotter?
Nee. U kunt met zoveel mensen als u wilt gebruik maken van Plotter.
Wordt het gratis proefabonnement na 30 dagen automatisch verlengd?
Nee. Na afloop van uw gratis proefabonnement nemen wij contact met u op om te vragen of Plotter u is bevallen. We stemmen dan met u af van welke mogelijkheden (extra modules, trainingen) u gebruik wilt maken.
Kan ik mijn abonnement op ieder moment opzeggen?
Ja. U kunt uw Plotter abonnement op ieder gewenst moment opzeggen. Uw abonnement verloopt dan aan het eind van de lopende maand.

Staat uw antwoord er niet bij?
Wij staan voor u klaar.

010 – 254 05 10   |   info@getplotter.com

Is het wel veilig om al mijn gegevens in één systeem te verzamelen?
Ja. Onze software en uw data zijn niet opgenomen in een grote cloud ergens buiten Europa, maar veilig op onze eigen cloud in Rotterdam. Deze beveiliging voldoet aan de hoogst denkbare eisen. Uw gegevens staan op tenminste twee servers, zodat u altijd en overal over uw gegevens kunt beschikken. Wij maken dagelijks een back-up van alle gegevens.
Krijg ik hulp bij het overzetten van mijn bedrijfsgegevens?
Ja. Om ervoor te zorgen dat u snel en succesvol met Plotter aan de slag kunt, geven wij op locatie een Plotter training. Na deze training kunt u zonder problemen aan de slag. Daarnaast bieden wij u een gratis migratieconsult aan. Samen met u bekijken we hoe uw bedrijf de verschillende Plotter tools optimaal in kan zetten. Zoekt u Plotter liever zelf uit? Op onze support-pagina helpen wij u op weg met een stap-voor-stap handleiding.
Top