Alle essentiële bedrijfsprocessen in één omgeving

Plotter zet de succesfactoren van social media in op de werkvloer. Een sociale backoffice, waarbij e-mail, agenda, verkoop, projectmanagement en administratie samenkomen in één omgeving.

direct aanmelden

Tour

Plotter is sociaal

Plotter staat voor delen, linken, volgen en discussiëren. Bespreek issues, wissel ideeën uit, deel afspraken, en blijf op de hoogte van werkzaamheden van collega’s. Draag bij aan een efficiënte samenwerking binnen uw organisatie.

Volgen

Volg een collega, een factuur of een taak en blijf op de hoogte van wat er speelt binnen uw organisatie.

Delen

Deel een nieuwe campagne, een goedgekeurde offerte of een bestand dat u zojuist ge-upload heeft. Zo houdt u ook uw collega’s up-to-date.

Linken

Leg links tussen bestanden, e-mails, contacten en afspraken in uw agenda. Zo houdt u relevante informatie inzichtelijk.

Discussiëren

Voeg discussiepunten toe aan projecten of klanten. Ga de discussie aan met uw collega’s en kom tot het beste resultaat.

Plotter als online kantoor

Vanuit uw agenda direct naar de contactgegevens van uw afspraak, per klant een overzicht van bijbehorende bestanden, en e-mails gelinkt aan contracten. Met Plotter heeft u uw adresboek, agenda, e-mail, bestanden en contracten altijd bij de hand en waar nodig aan elkaar gekoppeld. Draai eenvoudig rapportages en statistieken van uw bedrijfsprocessen uit.

Adresboek

Waar u ook bent, met Plotter heeft u de gegevens van uw contacten altijd bij de hand.

Agenda en mail

Koppel afspraken in uw agenda aan e-mailberichten, contacten en bestanden. Al uw informatie overzichtelijk bij elkaar.

Rapportages

Benieuwd naar de laatste stand van zaken? Bekijk de statistieken van uw bedrijfsprocessen.

Contracten

Een digitaal overzicht van contracten die u heeft afgesloten. Ontvang notificaties van naderende verloopdata.

Verkoop

U haalt het meeste rendement uit uw verkoop als u goed voorbereid en geordend te werk gaat. In Plotter houdt u precies bij welke campagnes er lopen, welke producten, contacten of potentials hieraan gelinkt zijn, én welke offertes en verkooporders hieruit voort zijn gekomen. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Campagnes

Houd bij welke campagnes er lopen, welke producten, contacten of potentials hieraan gelinkt zijn, én wat het beschikbare budget is.

Potentials

Bekijk de status van uw potentials en vul in hoeveel slagingskans u bij deze potentiële opdracht verwacht.

Offertes en verkooporders

Stuur digitale offertes in uw eigen huisstijl. Wordt de offerte gehonoreerd, dan zet Plotter deze automatisch om in een verkooporder.

Producten

Een overzicht van uw producten, inclusief gegevens over prijzen, kortingen, eenheden en grootboekrekeningen. Uw productdatabase geïntegreerd met uw administratie.

Projectmanagement

Succesvol projectmanagement valt of staat met een goede planning en communicatie. In Plotter heeft u al uw projectinformatie overzichtelijk bij elkaar. Wijs taken toe aan collega’s, deel ideeën, bespreek issues en houd uw urenregistratie bij. Zo kunt u nog eens spijkers met koppen slaan.

Projecten

Al uw projecten op een rij, gekoppeld aan klanten, taken en werkzaamheden. Met Plotter blijft u op de hoogte van de laatste stand van zaken.

Taken

Koppel taken aan e-mails, projecten, klanten of facturen en ontvang notificaties van aflopende deadlines.

Ideeën en issues

Link goede ideeën aan klanten of projecten en zet lopende issues om in taken. Zo kunt u pas écht spijkers met koppen slaan.

Urenregistratie

Houd nauwkeurig uw werkzaamheden bij en koppel deze aan projecten en klanten. Plotter geeft u een goed beeld van hoeveel tijd én geld een project of klant gekost heeft.

Administratie

De financiële administratie gaat vaak gepaard met een hoop tijdrovende handelingen. Met Plotter zet u verkooporders eenvoudig om naar facturen en voert u uw complete boekhouding. Op uw administratiedashboard ziet u in een oogopslag de financiële situatie van uw organisatie. Zo wordt boekhouden bijna een feest.

Facturen

Maak en verstuur online facturen en houd overzicht over betalingsachterstanden. Stuur herinneringen of aanmaningen eenvoudig vanaf uw dashboard.

Dagboeken

Zie in een oogopslag hoe uw organisatie er financieel voor staat. Voeg grootboeken, verdichtingen en hoofdverdichtingen toe.

Boekhoudsperiodes

Maak onderscheid tussen boekhoudperiode en btw-periode. Heeft u nog wijzigingen na afsluiting van de btw-periode, dan maakt Plotter automatisch een suppletieperiode aan.

Afschrijvingen

Stop met handmatig invoeren van afschrijvingen. Vul na een aankoop het aankoopbedrag, restbedrag en gewenst aantal afschrijvingstermijnen in en Plotter zorgt voor de rest.

Top